dodatna oprema – istaknuto

dotjerana mazda6 facelift 2018

Mazda6 je udobnija i sigurnija nego ikad pre. Osim toga, imamo i širok asortiman praktične i originalne Mazdine dodatne opreme koja vašoj Mazdi6 daje onu dodatnu notu pripadnosti.

osvetljeni podni pragovi

Automobil i vozač kao jedno telo – to je Mazda6. Osvetljeni podni pragovi koji su deo dodatne opreme osvetljavaju okruženje, a aluminijske papučice dodatno daju utisak luksuza.

NOSAČ ZA BICIKLE

Bicikl nećete moći da stavite u automobil, već na krovni nosač za bicikle. Da li vam treba još više mesta, na krovni nosač možete postaviti i druge priključke.

LUKSUZNI TEPISI

Tekstilni tepisi sa metalnim logotipom koji apsorbuju buku . Dašak luksuza koji je savršeno usklađen sa sofisticiranim kokpitom Mazde6 2018.

ZADNJI SPOJLER NA KROVU

Karakterističan izgled karavana Mazda6 postići ćete zadnjim spojlerom na krovu.

RASVETA NA VRATIMA

LED rasveta na vratima s logotipom Mazde ne samo da je dašak glamura, već vas u mraku spašava od barica pored automobila.

dod­at­ne in­form­a­cije

Da li je istaknuta dodatna oprema zagolicala vašu maštu? Saznajte više o opcijama konfiguracije Mazde samo jednim klikom. Pronaći ćete sve potrebne informacije, od kataloga digitalne opreme do lokatora zastupnika.

katalog dodatne opreme
potražite mazda partnera

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazda Srbija sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.