MAZDA6 WAGON

ODABERITE OPREMU

ATTRACTION

Od 30.090 €1
Odlična efikasnost i užitak u vožnji uz tehnologiju motora i-stop za uštedu goriva na semaforima i raskrsnicama, sportske aluminijumske felne, električno podesive retrovizore i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HLA). Osim toga, Mazdin radarski tempomat omogućuje vam opuštanje i uživanje u vožnji. 

17-INČNE ALUMINIJUMSKE FELNE

ČVRSTOĆA DIZAJNA

Igrom svetla i senke na bočnim stranama Mazde6 postiže se sjajan fokus na nove 17-inčne aluminijumske felne u Titan sivoj boji. Felne su podeljene na 10 ravnih krakova koji su izuzetno čvrsti.

LED PREDNJA SVETLA

POTPUNA VIDLJIVOST ČAK I U MAGLI

Nova LED prednja svetla sa funkcijom svetala za maglu i LED pokazivači pravca izgledaju odlično. A sa njima i vi izgledate odlično. Čak i u teškim vremenskim uslovima.

REVOLUTION

Od 32.190 €1
Mazda6 Revolution dolazi sa bežičnim Apple CarPlayom za besprekornu povezanost i električno sklopivim retrovizorima kako bi se omogućila dodatna sigurnost i praktičnost.

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

OSTANITE U KONTAKTU I NA ISTOJ TALASNOJ DUŽINI

Besprekorno i jednostavno se povežite sa svim svojim aplikacijama, muzikom i kontaktima putem svog iPhone-a.

ELEKTRIČNO PODESIVI SPOLJNI RETROVIZORI

ZAŠTITA DODIROM SAMO JEDNOG PREKIDAČA

Dodirom samo jednog tastera spoljni retrovizori Mazde6 će se sami preklopiti. Da zaštitite retrovizore od sudara, posebno kad je automobil parkiran na prometnoj ulici ili na skučenom parking mestu.

REVOLUTION TOP

Od 36.590 €1
Osim svih funkcija uključenih u Mazdu6 Revolution, Revolution Top dolazi sa grejanim upravljačem i parking senzorima u standardnoj opremi.

GREJANI UPRAVLJAČ

RUKE NA TOPLOM

Upravljač se brzo zagrejava kako tokom hladnih zimskih jutara vašim rukama ne bi bilo hladno.

PARKING SENZORI

JEDNOSTAVNIJE I SIGURNIJE PARKIRANJE

Kad vozite unazad, na primer na parking mesto, ultrazvučni senzori detektuju udaljenost do bilo kakvih prepreka, na primer do drugih parkiranih automobila. Sistem vas upozorava ako dođete preblizu i automatski aktivira kočnice kako bi se sprečio sudar i oštećenje.

HOMURA

Od 34.990 €1
Vatra i plamen. Ili kao što bismo rekli u Japanu: „Homura“. Posebno izdanje sa našom novom posebnom Polymetal sivom metalik bojom. Uz crne retrovizore, 19-inčne crne aluminijumske felne i sedišta presvučena crveno-smeđom kožom, dizajnirana je kako bi zapalila vašu strast.

MONITOR SA PRIKAZOM OD 360°

POTPUNA VIDLJIVOST

Sistem detektuje okolinu Mazde6 putem četiri kamere, prednje, bočnih i zadnje, i sve to prikazuje na displeju dijagonale 20,32 cm sistema MZD Connect. Omogućuje prikaz iz raznih perspektiva pa tako dobijate realan prikaz okoline za sigurno parkiranje.

LED SVETLA ZA PRECIZNO OSVETLJENJE

NAJBOLJI POGLED NOĆU

20 LED sijalica u svakom prednjem svetlu omogućuje optimalno odvajanje zatamnjenih područja kako bi vaša vožnja bila manje stresna uz duga svetla, a da pritom ne zaslepljujete druge vozače. Precizno nivelisanje omogućuje rano prepoznavanje učesnika u saobraćaju.

TAKUMI PLUS

Od 37.390 €1
Ne samo da paket opreme Takumi Plus Mazde6 odiše kvalitetom i luksuzom uz sedišta presvučena napa kožom i detalje u unutrašnjosti od japanskog drveta sen, uz monitor sa prikazom okoline 360° lakše je videti potencijalne opasnosti izvan vidnog polja.

VRHUNAC PREFINJENOSTI

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI U ČIJEM JE SREDIŠTU ČOVEK

Mazdina japanska izrada odražava kvalitet i nove nivoe prefinjenosti. To je vidljivo i na 7-inčnom TFT displeju u boji na instrument tabli okruženoj predivnim japanskim drvetom sen koje se tradicionalno koristi u izradi japanskog nameštaja i muzičkih instrumenata.

REDIZAJNIRANA, NOVA KOŽNA PREDNJA SEDIŠTA

RAZVIJENE PERFORMANSE SEDIŠTA

Prednja sedišta Mazde6 su kompletno redizajnirana da bila šira i oblikovna prema ljudskom telu za bolju leđnu potporu i vrhunsku udobnost u svakoj vožnji. Ona sada dolaze sa ugrađenim ventilacionim sistemom ispod braon kože kako bi vožnju učinila udobnijom u svim vremenskim uslovima.

DODATNA OPREMA

Vaša Mazda je produžetak vašeg načina života. Prema tome, personalizujte Mazdinu unutrašnjost. Pronađite sve dodatke koji se uklapaju u vaš način života, od mreža i pokrova za teretni prostor do tepiha za sve vremenske uslove.

ISTRAŽITE

STVORITE JAČU VEZU SA MAZDOM6

Da želite da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Wagon toliko posebna.