NAPRAVLJENA U JAPANU

POTPUNO NOVA MAZDA CX-60 JOS JEDAN TEST

SAZNAJTE VIŠE

Odličan porodični SUV: s vama u središtu

Mazda CX-5

Saznajte više

Mazda3

2020 World Car Design of the Year

BEOGRADSKI MAZDA SALON NA NOVOJ LOKACIJI!

SAZNAJTE VIŠE

ZA­POČN­ITE SVO­JU PUS­TO­LOVINU SA MAZ­DOM

Bilo da se radi o roadsteru, SUV-u, sedanu ili kompaktu, u svim Mazdinim automobilima pronaći ćete iste karakteristike: jedinstven i prepoznatljiv dizajn, efikasnu tehnologiju i čist užitak u vožnji

Povezanost

Sistem MZD Connect

SKYACTIV-X

Otkrijte kako naš revolucionarni motor osigurava više snage sa manje goriva i emisija

MAZDA CX-5 2022

Odličan obiteljski SUV osmišljen za svestran stil života. Profinjena unutrašnjost i vanjština, učinkovitije smanjenje buke u putničkom prostoru, nove vozne funkcije i naše najnovije inovacije na području povezivosti i sigurnosti – sve to u svim vam okolnostima omogućuje čisti užitak u vožnji.

Potpuno nova Mazda CX-30

Kompaktni crossover nove generacije

PRI­JAVITE SE ZA PRIM­AN­JE NOV­OSTI

Unesite svoje kontakt podatke da biste dobijali novosti o Mazdi. Redovno ćete dobijati najnovije vesti i aktuelne ponude.

Registrujte se

VRHUNSKI UŽITAK

Mazda6

OTKRIJTE VIŠE

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.