usluge

sa mazdom ostajete mobilni. uvek i svuda.

Bilo da samo želite da vozite još jedan Mazdin model, automobil vam se neočekivano pokvario ili vam je potrebno alternativno vozilo za poslovno putovanje, uz uslugu Mazda Europe Service garantuje vam se mobilnost.

besplatno tokom prve 3 godine

usluga "ažuriranje karte"

Navigacioni sistem MZD Connect vašem novom vozilu omogućuje najnoviju kartu kako biste za svoje putovanje pronašli informacije o najboljoj ruti. Ovu uslugu nudimo besplatno tokom prve 3 godine.
SAZNAJTE VIŠE

saznajte više

otkrijte niz mogućnosti, po meri

garancije

Možete da odaberete između raznih mogućnosti, od garancije za nova i polovna vozila do proširenih garancija. Znajući da je vaše vozilo zaštićeno, možete da se opustite.

saznajte više

usluga mazda europe service

Ponekad stvari ne idu kako je planirano. Ali čak i tada, ako je vaše putovanje ugroženo, na primer, zbog malo verojatnog događaja kvara ili drugih neprilika, tu smo za vas. Usluga Mazda Europe Service osigurava vašu mobilnost1.  I to u više od 30 evropskih zemalja putem brze i sveobuhvatne pomoći.

saznajte više

di­git­alna ser­visna evid­en­cija

Od 2006. dostupna je digitalna servisna evidencija za sva nova vozila u Evropi. U njoj je navedena kompletna istorija održavanja i svih ostalih radova obavljenih na vašoj Mazdi. Pouzdana je, tačna i uvek dostupna kada vam zatreba.

saznajte više

kako do usluge mazda europe service

U slučaju nezgode javite svoj problem isključivo pozivnom centru Mazde Europe Service na dole navedeni broj. Ako želite više informacija o garancijskim uslovima i uslugama Mazde Europe Service (MES), možete se obratiti vašem Mazda partneru.

iz srbije (besplatan broj) 0800 33 44 777

iz inostranstva (uz plaćanje) 43 1 52503 6313

1Primenjuju se odgovarajući uslovi usluge.