ŠTA NAS MOTIVIŠE

PRIČE O MAZDI

SADRŽAJ ISTRAŽITE OVDE

LJUDI, DUŠA, AUTOMOBILI

Mazda je uvek više od pukog automobila. Ona je portal u nove svetove, bilo da se radi o našem bogatom japanskom nasleđu, inspirativnom ličnom doživljaju ili putovanju za koje želite da potraje zauvek. Proučite širok raspon tema u našem online magazinu.

NAJBOLJE VOŽNJE NA SVETU

Najuspešniji novinari iz Holndije, UK-a i SAD-a iz oblasti automobilizma pišu o nezaboravnim izletima na svim vrstama terena. Iznad norveških fjordova i kroz australijsku divljinu, uz portugalsku obalu, u japanskim planinama ili direktno kroz srce Amerike. Saznajte šta je te puteve učinilo nezaboravnima.

 

PROVERITE NJIHOV IZBOR
IZ JAPANA U SVET: MAZDIN DIZAJN

Skriven jezik oblika i kako prostori između njih stvaraju dinamičan pokret. Otkrijte neke ključne koncepte japanskog dizajna na kojima počiva Mazdina filozofija. To je način na koji vožnju pretvaramo u inspirativan i lični doživljaj.

 

SAZNAJTE VIŠE OVDE
MAZDA CX-5: EVOLUCIJA IKONE

Kako smo privukli sve poglede na naše japanske ideale o dizajnu i performansama? Priča o uspehu Mazde CX-5 započela je konceptom koji je s vremenom postao jedan od najprodavanijih SUV-ova u svom segmentu. Pratite izvanredan uspon ovog automobila, koji je testiran i dokazan u ekstremnim uslovima Arktika i vijetnamskih planina.

 

PROČITAJTE NAŠU PRIČU O USPEHU
MAZDA CX-5: UPOZNAJTE TVORCE

Upoznajte dizajnere i modelare kojima je data sloboda da slede svoju inspiraciju kako bi pretvorili Mazdinu viziju i filozofiju u najnoviju generaciju Mazde CX-5. Šta je zapalilo njihovu maštu? Kako su to izveli?

 

PRIMAJTE NJIHOVE IDEJE

 

MAZDA MX-5 RF: PRAKTIČNOST I PERFORMANSE

Legendarni kabriolet smo odvezli na izlet na Spoljne Hebride. To je priča o okretnosti, prelepim prizorima i dražesnim iznenađenjima. Može li se spustiti krov bez kompromitovanja udobnosti vožnje u zatvorenom? Može li kompaktan dizajn još uvek da pruži dovoljno prostora za sve što želite poneti sa sobom?

PROČITAJTE NAŠU PRIČU O USPEHU