veći užitak u vožnji

revolucionarni skyactiv-x

bu­dućnost užitka u vožnji

Inovacija je Mazdin DNK. Ali, ne zbog samog DNK. Skyactiv-X je nova vrsta motora sa unutrašnjim sagorevanjem izuzetnih ekoloških funkcija, vrhunske snage i performansi, nezavisno od veličine motora. Taj motor zajedno sa arhitekturom vozila u čijem je središtu čovek jača vezu Jinba Ittai između vas i automobila i pomaže u zaštiti naše dragocene planete.

otkrijte više
skyactiv-x

prvi serijski motor na svetu sa kompresionim paljenjem

Naši inženjeri postigli su ono što još nikome nije uspelo. Osmislili su benzinski motor u kojem gorivo sagoreva kao kod dizel motora. Uz pomoć naše jedinstvene tehnologije koja kompresiono paljenje kontroliše uz pomoć svećice (SPCCI), motor Skyactiv-X troši manje goriva nego konvencionalni benzinski motori, a proizvodi manju količinu emisija i razvija znatno više snage.

saznajte više

bu­dućnost užitka u vožnji

Inovacija je Mazdin DNK. Ali, ne zbog samog DNK-a. Skyactiv-X je nova vrsta motora sa unutrašnjim sagorevanjem izuzetnih ekoloških funkcija, vrhunske snage i performansi, zavisno od veličine motora. Taj motor zajedno sa arhitekturom vozila u čijem je središtu čovek jača vezu između vas i automobila i pomaže u zaštiti naše dragocene planete.

naša vizija budućnosti

Tokom naše misije kreiranja performansi i efikasnosti bez kompromisa razvili smo Skyactiv-X, prvi benzinski motor u svetu sa kompresionim paljenjem. Naše najnovije inovacije zajedno sa arhitekturom vozila u čijem je središtu čovek pomažu u zaštiti naše dragocene planete i jačaju vezu između vas i automobila.

koncept mazda kai

dio vašeg tela

Koncept Mazda KAI je naša vizija idealne kompaktnog automobila sa 5 vrata zajedno sa revolucionarnim Mazdinim tehnologijama, dizajnom KODO – Duša pokreta i japanskom estetikom uz performanse i efikasnost revolucionarnog benzinskog motora Skyactiv-X i arhitekturu vozila Skyactiv.

otkrijte

re­gis­truj­te se za bil­ten

Unesite svoje kontakt podatke da biste dobijali novosti kompanije Mazda. Redovno ćete dobijati bilten sa najnovijim vestima i aktuelnim ponudama.

pretplati se

saznajte kako izgleda osećaj jinba ittai

Odlično upravljanje, neverovatne performanse i dizajn KODO – Duša pokreta u čijem je središtu čovek omogućuju vam da odmah osetite intimnu vezu za upravljačem kultne Mazde MX-5 ili MX-5 RF.

doživljaj