MAZDA3

PERSONALIZUJTE SVOJ AUTOMOBIL

MAZDA3 STVORENA ZA VAS

Vožnja u Mazdi3 postaće još zabavnija uz originalnu Mazdinu dodatnu opremu koja naglašava individualnost i stil, udobnost i funkcionalnost. Oprema je visokog kvaliteta, baš kao i automobil.

SPORTSKE OPCIONE ALUMINIJUMSKE FELNE

Zagarantovana dinamičnost! Sportske opcione aluminijumske felne deluju poput nakita na Mazdi 3 i daju joj sportski izgled. Opcione aluminijumske felne su savršeno usklađene sa izražajnim dizajnom KODO: Duša pokreta i jednostavno privlače pažnju.

BEŽIČNI PUNJAČ

Bez kabla i bez brige – napunite svoj mobilni telefon dok ste u pokretu pomoću integrisane police za bežično punjenje. (Za mobilne telefone koji podržavaju Qi bežično punjenje)

PROSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Obloge od nerđajućeg čelika sa logotipom Mazda3 sa pozadinskim osvetljenjem odličan su moderan detalj, a pružaju još veću zaštitu.

LUKSUZNI TEPISI

Čvrsti i elegantni tepisi sa izvezenim rubovima i metalnim logotipom Mazda3 koji savršeno upotpunjuju elegantan putnički prostor i dodaju još jedan sloj apsorpcije buke.

LED OSVETLJENJE NA VRATIMA

Znate kada ste stigli na odredište uz LED osvetljenje na vratima koje automatski projektuje Mazdin logotip na tlu i tako vam pomaže da odmah primetite bilo kakve lokvice.

ALUMINIJUMSKE FELNE

Nadogradite izgled i izrazite svoj karakter uz izbor elegantno dizajniranih aluminijumskih felni.

DODATNE INFORMACIJE

Da li je istaknuta dodatna oprema zagolicala vašu maštu? Saznajte više o opcijama konfiguracije Mazde samo jednim klikom. Pronaći ćete sve potrebne informacije, od kataloga digitalne opreme do lokatora ovlašćenog distributera.