MAZDA3 HATCHBACK

ODABERITE OPREMU

Osnovna oprema

Od 21.190 €1
Opušteno uživajte u vožnji bez napora uz radarski podržani inteligentni sistem pomoći pri kočenju, serijski navigacioni sistem, prepoznavanje saobraćajnih znakova i head-up displej sa projekcijom na vetrobran.

NE SKREĆITE POGLED SA PUTA

HEAD-UP DISPLEJ SA PROJEKCIJOM NA VETROBRAN

Pregledajte važne informacije o vožnji, npr. brzini i sigurnosna upozorenja, tačno ispred vas tako da možete da se fokusirate na vožnju bez spuštanja pogleda.

Homura

Od 23.190 €1
Savršen doživljaj vožnje započinje sa prvim pogledom. Dodatni dizajnerski elementi u unutrašnjosti i spolja pobuđuju vaša čula i podstiču vas da sednete za upravljač i uživate u vožnji.

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA

SVAKA JE SITNICA VAŽNA

Predivno upotpunjuju lepotu spoljašnjosti još više ističući automobil.

SEDIŠTA SA CRNOM TKANINOM

DODATAN DAŠAK ELEGANCIJE

Visokokvalitetna sedišta sa crnom tkaninom i crvenim štepovima unutrašnjosti daju luksuzniji izgled i utisak, čineći je još primamljivijom pri svakom otvaranju vrata radi ulaska i odlaska na put.

Plus

Od 22.790 €1
Stimulišite svoja čula uz vrhunski audio sistem Bose i dvozonsku kontrolu automatskog klima-uređaja.

AUDIO SISTEM BOSE*

PREPOZNATLJIV ZVUK

Audio sistem Bose sa ukupno 12 zvučnika u svaku vožnju donosi koncertni zvuk.

DVOZONSKI AUTOMATSKI KLIMA-UREĐAJ

POSTAVITE IDEALNU TEMPERATURU

Vi i vaši putnici imate odvojenu kontrolu klimatizacije. Nema potrebe za deljenjem iste temperature ako neto od vas preferira malo toplije ili malo hladnije.

GT

Od 24.490 €1
Iskoristite sve prednosti naprednog sigurnosnog sistema i-Activsense i prilagodljiva LED prednja svetla kako bi vožnja noću bila sigurnija.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVETLA

SIGURNIJA VOŽNJA NOĆU

Izuzetno napredna prednja svetla se automatski prigušuju kada vam u susret dolazi drugo vozilo, dok se snop svetala širi tokom vožnje u krivinama kako biste sa lakoćom videli ispred sebe.

GT Plus

Od 25.890 €1
Uz već serijski vrlo bogatu opremu, zahvaljujući mogućnosti odabira atraktivnih opcionih paketa, udobnost i sigurnost vožnje u Mazdi3 nadilaze klasu kojoj automobil formalno pripada.

AUDIO SISTEM BOSE*

PREPOZNATLJIV ZVUK

Audio sistem Bose sa ukupno 12 zvučnika u svaku vožnju donosi koncertni zvuk.


*U kombinaciji sa opcionim paketom „SOUND“

KAMERA SA PRIKAZOM OD 360°**

OLAKŠANO PARKIRANJE

Neka vas ne brine vožnja unazad na parkirno mesto ili u garažu. Sistem sa četiri kamere i prikazom od 360° omogućuje vam sigurno manevrisanje u uskom prostoru.


**U kombinaciji sa opcionim paketom „SAFETY“

ORIGINALNA MAZDINA DODATNA OPREMA

KONFIGURIŠITE MAZDU3 U SKLADU SA SVOJIM POTREBAMA

Mazda3 je uvek bila ikona dizajna u svojoj klasi, a sa originalnom dodatnom opremom Mazde možete ići korak dalje i konfigurisati svoje vozilo u skladu sa svojim željama i potrebama.

Otkrijte

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.